Barnbarn och Pyramidspel

Uppdaterad: 26 okt 2020

Vad har de gemensamt?

Ingenting såvitt jag vet..

Men de sista 5 veckorna har jag haft mina älskade barnbarn hos mig på heltid och de har gjort mig uppmärksam på hur viktigt det är med rak och tydlig kommunikation... Mer om pyramidspel längre ner!


Självklart har de blivit introducerade till våra fantastiska produkter.

Här ser du när de förebygger mygginvasion på deras mjuka små kroppar genom vår etnobotaniska deodorant. Anledningen till att den håller myggen borta är dess citrusdoft.


Skönt och slippa myggmedel som stinker av kemikalier! Dock är produkten framtagen som en deodorant, fri från aluminium, alkohol och andra kemikalier. Men visst är det härligt när en produkt visar sig ha fler användningsområden;)

En annan produkt som visat sig ha fler användningsområden är Body Butter, vilket är en lyxig, etnobotanisk bodylotion med ljuvlig doft. Även den har visat sig vara effektiv mot myggen. Senast idag gick jag ut i blåbärsskogen insmord med denna lyxiga kräm och kom hem med en liter blåbär och inte ett enda myggbett.


Dessa unika och populära produkter säljs via direktförsäljning, dvs vi distributörer marknadsför dem i våra nätverk. Affärsmodellen Networkmarketing blir ofta sammankopplat med pyramidspel och ingenting kan vara mer fel. Pyramidspel är olagligt då det endast är pengatransaktioner. Om det INTE erbjuds några produkter eller tjänster så är det pyramidspel.


En annan invändning jag ofta får är; "Är det en sån där pyramid"?

Det har visat sig vara en rädsla över att det enbart är några få i toppen som tjänar stora pengar och att det därför är viktigt att vara med "från början"....

Jag kan endast tala för min affärspartner och deras kompensationsplan som anses vara en av industrins mest rättvisa. Här har det ingen betydelse NÄR du ansluter dig och börjar arbeta. Du ges samma förutsättningar som de som startade för 10 år sedan. Det som avgör är om du tar ett beslut och börjar arbeta.


En tredje invändning är rädslan för att den personen som rekryterat skall tjäna pengar på dig. Då vill jag göra en liknelse med traditionellt arbete.


Du påbörjar en anställning på ett företag och får en handledare/mentor/chef som hjälper dig med dina arbetsuppgifter i början. Den arbetstiden får självklart din kollega/chef betalt för från företaget som anställt er.


På samma sätt fungerar det inom Networkmarketing. Jag rekryterar en person och blir då mentor för hen. Beroende på vilka mål och arbetsinsats i tid hen sätter matchar jag det med min tid. Vissa behöver mer än andra. Alla dessa timmar får jag på sikt betalt för OM jag hjälper personen till framgång och intäkter. Men inte från personen jag rekryterat utan från Nuskin.Det här är det jag älskar med vår kompensationsplan, den är rättvis och jag får inte betalt för att registrera en ny distributör, utan bara om jag hjälper hen tjäna pengar.


Om du vill veta mer om vår kompensationsplan är du varmt välkommen att höra av dig till mig.


Kram från Feelgoodtanten

0700845860
54 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla