Dubbelt UPP i juni!

Uppdaterad: 26 okt 2020

Nu tänker jag skryta lite över min samarbetspartner Nuskin

För i juni månad donerar de dubbelt så mycket pengar till Force for Good Foundation.

I vanliga fall doneras 25 cent per såld epoch produkt, nu dubblar de till 50 cent.

Epoch är en etnobotanisk hudvårdsserie framtagen av Dr Paul Alan Cox.

Dr. Cox är en av världens främsta etnobotaniker och specialiserar sig på hur ursprungsbefolkningar använder växter. Han är dessutom en av Nuskins forskare.

En av deras talande slogan "All of the Good and none of the bad" säger allt.

Varje ingrediens finns där av en anledning.


Vår svenske kung fick denna professor i 50-årsdag. Läs mer här https://www.gd.se/artikel/har-ar-professorn-som-kungen-fick-i-present


Epoch Mud Mask - Lermask

Lermasken med 50 olika välgörande mineraler.
Historien bakom denna favorit är så inspirerande.


Urbefolkning i Kanada skulle tillverka krukor och använde denna lera. Det visade sig då att den var för fin och höll inte ihop. Däremot upptäckte de att deras händer blev otroligt mjuka och lena. Denna kunskap nådde fram till Paul Cox som valde att ta fram en djuprengörande lermask med denna lera. Den är även porförminskande och ger en ren och len känsla efter användning.

epoch mudmask - Älskad av alla.Epoch Body butter


En lyxig bodylotion som doftar ljuvligt. Naturligt mjukgörande med vårdande växtextrakt och massor av näring från Baobab frukten. En bonus vi har upptäckt är att myggen inte gillar denna doft då den innehåller citrus. Jag avskyr illaluktande myggmedel så den här använder jag flitigt när jag ska ut i blåbärsskogen.Epoch Firewalker


Firewalker - vårt guld. Fuktgivande, svalkande, antiinflammatorisk, vårdande.

För mig ett viktigt innehåll i min handväska, då jag använder denna fotkräm som handkräm.Min dotters händer sommaren 2016.

2 veckor mellan bilderna.

Epoch firewalker lindrade, lugnade och läkte hennes eksem. Tidigare har hon endast varit hänvisad till olika krämer med cortison.
Epoch - vårt husapotek


För varje såld epoch produkt doneras 25 cent till Force for Good Foundation (under juni 2020 dubblas donationen till 50 cent per såld produkt.


Vill du vara med och göra skillnad?


Välkommen och kontakta mig så ska jag hjälpa dig välja hudvårdsprodukter som gör skillnad för både människor, djur och natur.


Läs mer här www.forceforgood.org


Kram från Feelgoodtanten

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla