Hur passionerad kan man vara?

Jag blickar tillbaka på mitt yrkesliv och ser ett mönster - Jag går ALL-IN!! Det spelar ingen roll om jag tittar på min tid som kassabiträde på Krämarspisen i Örebro, inom hemtjänsten i Göteborg, receptionist på Visby Hotel, Frisör på Hårgänget, butiksägare inom leksaksbranschen. När jag gör något så gör jag det helhjärtat!

Som tex när jag hoppade in i en ny karriär 2016! #networkmarketing #mlm


När jag tror på något så spelar det ingen roll vad alla andra säger, tycker och tänker, Jag KÖR! Trots motgångar och bakslag! Trots energitjuvar och hån! Trots brist på hejarop och framgång! Jag kör #passionerat vidare för jag vet ju vart jag är på väg! Och den här gången har jag dessutom valt att positionera mig rätt med mitt företagande. Mitt i de största megatrenderna!


Jag representerar #Nuskin som tillhandahåller produkter i världsklass, produkter som gjort sån skillnad för min egen hud och hälsa, produkter som jag älskar! Jag är helt enkelt en stolt nätverksföretagare som varje dag arbetar passionerat med det jag älskar!


PASSION kan tyckas främmande och skrämmande för många men för mig är det recept på framgång och något som attraherar mig när jag möter en människa som arbetar passionerat.


Kram från passionerad Feelgoodtant

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla